De AutoCAD cursus is een cursus die bedoeld is om de klant te helpen met het CAD programma AutoCAD. Dit programma is bedoeld om makkelijk technische tekeningen te kunnen maken. Verder biedt het de gebruiker ook de mogelijkheid om zelf 3D-modellen te creëren. De gebruiker van dit programma zal ervaren hoe AutoCAD ervoor zorgt dat u uw ontwerpideeën met kracht en flexibiliteit vorm kan geven. Door vele verschillende tools die u tot uw beschikking heeft kunnen uw ideeën echt tot leven komen. Door de vele andere mogelijkheden die het programma u biedt, kunt u efficiënter werken en daarnaast uw ontwerpen makkelijk delen met collega’s.

Bouwprogramma

Het is een programma dat veelal wordt gebruikt in de architectuur en in de bouwkunde. Alleen dat betekent niet dat het daardoor voor iedereen ook makkelijk te gebruiken is. Daarom is het ook mogelijk om eerst een cursus te volgen voor iedereen die dit programma graag beter wil beheersen.

Online cursus

Caddrukwerk.nl heeft vele keuzes qua cursussen die allemaal aansluiten op de behoefte van de klant. U kunt zelf kiezen voor hoelang u wilt doordat er veel verschillende soorten cursussen zijn. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de basis cursus of zelfs een verkorte basis cursus. Wilt u echter nog bekwamer worden in dit programma dan kunt u uiteraard ook kiezen voor een basis+vervolg cursus.

U kunt ook kiezen voor een specifiekere cursus die zich meer focust op een bepaald onderwerp van de AutoCAD. Daarnaast kunt u, als het u niet uitkomt overdag, ook gewoon een avond cursus doen. Deze duurt vaak wel wat langer dan de normale cursus.