Excel-training_cc25bb8a72838b4a8c8ae93e8957e6ae (1)Verrassend

We moesten als team van Interne Zaken op cursus bij AVK, om meer thuis te raken in de software van Excel. Dit programma gebruiken sommige van ons al vele jaren, maar nu we die cursus hebben gedaan, weten we allemaal nog zoveel meer over dit rekenprogramma. Nooit geweten wat er allemaal mogelijk was!

Er wordt ook heel leuk les gegeven door de mensen van AVK, dat scheelt als een slok op een borrel. Allereerst komen de mensen al bij ons op kantoor, dus niemand hoeft ver te reizen. Bij de introductie werd ons ook al verteld dat, wanneer we achteraf nog vragen zouden hebben, er ook nog iemand aangesteld kon worden als ‘coach on the job’. Perfect, toch?

HNW-banner-papierloos (2)
Uitgebreid

Wat er allemaal aan bod kwam tijdens de cursus was bijna niet te geloven. Volgens mij is alles wel behandeld dat ook op de website te vinden is over deze cursus. Nog leuker was dat we allemaal achter een eigen computer mochten oefenen met wat we zojuist geleerd hadden. Op die manier leer je het volgens mij veel beter in praktijk brengen, ook voor straks wanneer de mensen van het instituut er niet bij zijn.

Wat mij erg aansprak van de vele mogelijkheden binnen Excel was dat er zoveel gemak bestaat in het samenwerken met andere Office programma’s. Ook de grafieken die automatisch worden aangemaakt – zoals ik die ken uit Power Point – gaven me inspiratie om er de volgende keer eens beter naar te kijken. Zo leer je nog eens iets! Ik kan iedereen een cursus via AVK aanraden!

AVK-allen-banner-ivw-mha2