De advocaat nabij Naarden staat voor u klaar

Wanneer u op zoek bent naar een advocaat in de regio Naarden, kunt u altijd bij Van Leusden terecht. Heeft u bijvoorbeeld juridische bijstand nodig bij een geschil tussen aandeelhouders? Of is er sprake van onenigheid tussen u en uw werknemer/werkgever? Neem dan eens contact op met dit advocatenkantoor, waar u kunt rekenen op uitstekend advies en begeleiding gedurende het proces. Ook kunt er ook voor kiezen om om mr. Van Leusden als onafhankelijke mediator in te schakelen.

De werkwijze van Van Leusden advocatenkantoorlogo-2

Allereerst gaat mr. Van Leusden de advocaat, die werkzaam is nabij Naarden, een gesprek met u aan. Hierbij kunt u kennis maken, uw doelen bespreken en een prijsindicatie krijgen. De advocaat wijst u tijdig op uw rechten en plichten en kan u adviseren over eventuele vervolgstappen. Advocatenkantoor Van Leusden is gespecialiseerd in ondernemingsrecht, arbeidsrecht en huurrecht en helpt u graag verder. Zie website.

Mediation als kostenbesparend en duurzaam alternatief in de regio Naarden

In veel gevallen kan mediation een uitkomst bieden. Gedurende dit proces bespreken de partijen in aanwezigheid van een onafhankelijk mediator hun onenigheid/conflict en de zaken die daaraan ten grondslag liggen. De intentie is, met ondersteuning van de mediator, een oplossing te vinden waarmee alle partijen tevreden zijn. In de meeste gevallen blijkt dat er onderliggende problemen zijn die de onenigheid/het conflict hebben veroorzaakt. Nadat partijen, onder de professionele begeleiding van de mediator, van gedachten hebben kunnen wisselen over hun wederzijdse problemen, komen zij zelf tot een oplossing, waardoor u een moeizame, tijdrovende rechtszaak bespaard blijft en u zich weer op de toekomst richten! Mr. Van Leusden heeft de kennis en ervaring om u van dienst te zijn in de regio Naarden.