Een email adres aanmaken in Hotmail: stappenplan

Computer

Bijna iedereen in Nederland heeft een of meerdere e-mailadressen. Door een e-mailadres aan te maken, zorgt u ervoor dat u altijd bereikbaar bent via e-mail, dat u online kunt shoppen en dat u geen online aanbieding meer hoeft te missen. Wilt u een nieuw e-mailadres aanmaken in Hotmail, maar weet u niet hoe dit moet? Gebruik dan het stappenplan in dit artikel voor email adres aanmaken in Hotmail en u heeft in een mum van tijd een Hotmail e-mailadres.

 

Stap 1: kies een e-mailadres

De eerste stap van een email adres aanmaken in Hotmail is het kiezen van een e-mailadres. U kunt ervoor kiezen uw voor- en/of achternaam te verwerken in het e-mailadres, maar u kunt ook een fictieve naam kiezen of een bedrijfsnaam in uw e-mailadres verwerken. Denk goed na over het e-mailadres dat u wil gebruiken, want hierna kunt u dit adres niet meer veranderen.

 

Stap 2: het invullen van uw gegevens

Na het kiezen van een e-mailadres, moet u enkele gegevens invullen voor email adres aanmaken. Vul alle gegevens naar waarheid in, zodat uw Hotmail account helemaal klopt. Ook kiest u bij het invullen van de gegevens een wachtwoord, waarmee u na het bevestigen van uw e-mailadres direct in kunt loggen in Hotmail.

 

Stap 3: het bevestigen van uw e-mailadres

Heeft u alle gegevens voor email adres aanmaken ingevuld, dan bevestigt u uw e-mailadres. Nu wordt u meteen ingelogd en kunt u direct gebruik maken van uw nieuwe Hotmail e-mailadres.