Het adres voor koelopslag

Een paar weken per jaar maken wij gebruik van de koelopslag in Dronten. Wij verkopen een paar weken per jaar heerlijk fruit, maar om deze goed te houden hebben wij wel een opslag nodig met koeling. Deze hebben wij hier in Dronten gevonden, hier hebben zij met meer dan 45 jaar ervaring en beschikken over maar liefst 72 cellen met een totale capaciteit van circa 10.00 ton. Zoals je kunt lezen ruimte genoeg om ons fruit hier tijdelijk op te kunnen slaan. Niet alleen voor een tijdelijke opslag kan je hier terecht, maar ook bedrijven die voor een langere periode en heel veel ruimte nodig hebben ben je hier aan het juiste adres.  koelopslag

Langer houdbaar

Wat zijn wij blij met de mogelijkheid om hier een ruimte voor koelopslag te kunnen huren. Anders hadden wij al snel onze voorraad weg moeten gooien. Door middel van diverse bewaarmethodes is ons fruit en natuurlijk alle producten die hier worden opgeslagen langer houdbaar. Doordat het zuurstofgehalte in de cellen tot een zeer laag percentage worden gezet, wordt de ademhaling vertraagd en de bewaarduur verlengd.

Ben je ook op zoek naar een goede manier om kwetsbare producten te bewaren, neem dan eens contact op met dit bedrijf in Dronten.