Voor juridisch advies lees verder

2

Als ondernemer gebeuren er altijd wel dingen die niet zo goed lopen. Juridisch advies kan daarom erg handig zijn. Als je een eigen bedrijf hebt moet je namelijk met veel dingen rekening houden. Er kunnen namelijk hele onverwachte dingen gebeuren en helaas ben ik daar pas geleden ook weer achter gekomen. Een paar van mijn afnemers wilden namelijk niet betalen. Hier was ik achter gekomen toen ik een melding van mijn betaling´s systeem binnenkreeg.1

Opzoek naar goed advies

Ik was dus opzoek naar goed advies. Ik besloot daarom om het internet op te gaan. Op het internet kwam ik vervolgens uit op de website van advocatenjuristen.nl. Op deze website huurde ik vervolgens een jurist in. Ik had deze jurist een email gestuurd en na wat telefonisch contact besloten we om een afspraak te maken.

Goed advies voor een laag tarief

Het gesprek met deze jurist verliep erg soepel. Hij had erg veel begrip voor de situatie. Hij heeft mij ook echt erg goed advies meegegeven. Ik heb de afnemer inmiddels uit het systeem gehaald en ik lever geen producten meer. Hier ben ik uiteraard erg blij mee aangezien ik het geld ook nog kreeg. Op deze website vind je overigens ook advocaten en als ik er een nodig heb ben ik zeker van plan om eens een kijkje te nemen op de website. Ik ben in ieder geval erg tevreden over de diensten van dit bedrijf tot nu toe en ik hoop dat dit zo zal blijven.