Ook op zoek naar een Macbook oplader?

apple_magsafe_autolader (1)Ik vind mijn MacBook echt geweldig. Er is niets wat ik hier niet mee doe. Ik werk namelijk als grafisch ontwerper vanuit huis, dat is hartstikke handig, maar dan heb je ook de juiste apparatuur nodig. Zo een Macbook is niet goedkoop, maar de kwaliteit is erg goed. Wel had ik laatst een nieuwe MacBook oplader nodig, omdat die van mij gesneuveld was.
Dus was doe je dan? Je gaat op zoek naar een nieuwe oplader voor je Apple product uiteraard! Maar die zijn ook best wel pittig geprijsd en niet altijd even gemakkelijk verkrijgbaar.
Ik hou eigenlijk wel van gemak, dus daarom bestel ik graag iets online in plaats van helemaal naar het centrum te gaan om iets te kopen en dan daar urenlang ernaar te moeten zoeken. Bovendien kun je iets online vaak een stuk goedkoper vinden.

apple_magsafe_2_autoladeroriginele_apple_magsafe_oplader_85wattEen voordelige MacBook oplader

Omdat mijn oplader dus kapot ging en ik mijn computer echt dringend nodig heb, moest ik dus gelijk een nieuwe vinden. Eerst was ik online allemaal prijzen aan het vergelijken, maar na het lezen van de reviews, zag ik dat er maar weinig hoogwaarde opladers waren die ook echt goed zijn en lang genoeg meegaan. Bovendien kan een oplader van slechte kwaliteit ook de batterij beschadigen, en dat wilde ik er natuurlijk niet graag bij hebben.
Het duurde dan ook niet lang toen ik Bizzix vond. De prijzen zagen er alvast veelbelovend uit, maar hoe zat het met de kwaliteit? Ik ben wederom op zoek gegaan naar enkele reviews en die zagen er ook een stuk beter uit. Ik vind het bovendien niet erg om iets meer te betalen, maar als je een goede kwaliteit kunt krijgen voor een lage prijs, dan is dat natuurlijk fantastisch!