Van voor af aan

Een nieuw huis betekent een nieuwe inrichting. Je kunt je creativiteit weer helemaal de vrije loop laten gaan. Wat voor muren, vloeren en meubels je uiteindelijk kiest ligt natuurlijk helemaal aan je persoonlijk smaken. Iedereen is anders en dat maakt het leven juist zo mooi.

Strak en stijlvol

Ben je meer van de industriële stijlen? Dan is zichtbaar baksteen zeker weten terug te vinden in je huis! Gecombineerd met strakke lijnen veel grijstinten is dit een prachtige look. De keuken heb je misschien graag in zwart met veel metaal accenten. De woonkamer bevat wellicht prachtige strakke meubels, misschien een zelfgemaakt tv meubel van beton past helemaal in de sfeer. Een beton cire muur badkamer is bijna vanzelfsprekend! De slaapkamer heeft grote ramen en geen poespas aan de muur. Een strakke stijl die helemaal in het nu past. Het is niet voor niets dat dit veel mensen trekt!

Licht en luchtig

Houd je helemaal niet van al die strakke lijnen? Krijg je de kriebels van een beton cire muur badkamer en wil je veel liever overal hout terug zien te vinden? Dan zal jij waarschijnlijk warm worden van een landelijke uitstraling. Een mooie grote keuken met een houten tafelblad en veel houten plankjes voor alle potten en pannen. Lieflijke houten kozijnen en ramen die veel zonlicht binnenlaten. Zo min mogelijk grijs en zoveel mogelijk warme en lichte tinten! Gelukkig hebben we allemaal andere smaken, dan is op bezoek gaan bij vrienden altijd een beetje een verrassing.

Een beton cire muur badkamer is niet voor iedereen. Net als dat strak witte moderne muren niet voor iedereen zijn. Dit zorgt gelukkig voor veel variatie. Als je bij iedereen in de straat een kijkje zou kunnen nemen kom je heel veel moois tegen! Het belangrijkste is dat jij en eventueel je familie zich allemaal comfortabel en veilig voelen in jullie eigen huis. Ongeacht of de interieurstijl geliefd is door velen of maar weinig animo kan vinden.