Zeer mooie winkelinrichting in Amsterdam

Wanneer je op zoek bent naar zeer mooie winkelinrichting Amsterdam, kijk dan eens op de site van Laska Metaal. Dit metaalbewerkingsbedrijf bestaat al meer dan 30 jaar waar u terecht kunt met al uw werkzaamheden, zoals:

  • visual merchandising
  • open haarden
  • accessoires
  • woondecoratie
  • machinebouw

Voor mijn nieuwe winkel was ik op zoek naar betere mogelijkheden om mijn spullen uit te stallen. Zelf dacht ik aan het idee om schappen aan de muur te maken van aluminium. Tevens wilde ik ook de pashokjes en de toonbank van dit materiaal laten maken. Voor het bedrijf Laska Metaal is dat geen enkel probleem.  winkelinrichting Amsterdam

Stevig en overzichtelijk

Sinds ik mijn hele winkelinrichting in Amsterdam heb laten maken door het metaalbewerkingsbedrijf Laska Metaal, lijkt mijn shop een stuk groter. Niet alleen kan ik nu makkelijk al mijn spullen op de schappen kwijt, maar ook aan de haken kan ik de nodige spullen ophangen. Omdat alle rekken, toonbank en pashokjes van aluminium zijn gemaakt is het een heel mooi gezicht geworden. 

Omdat ik op de site van dit bedrijf ook andere mogelijkheden heb gezien welke zij kunnen realiseren, zit ik erover te twijfelen om een mooie open haard te laten maken. Niet zomaar een open haard, maar eentje voor in de tuin waar je in de zomer lekker naast kunt zitten.